business developers

Roberto Musardo

Business Developer
Antwerpen – Antwerpen Stad en Omgeving

Roberto Musardo

Business Developer
Antwerpen (excl. Stad en Omgeving)

02/486.84.02

Leo
De Roy

Business Developer
Oost-Vlaanderen & Vlaams Brabant

g

Jo
Janssens

Business Developer
West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen (Gent & omg.)

Roberto
Musardo

Business Developer
Limburg

Jo
Janssens

Business Developer
Brussel

Xavier
Fortemps

Business Developer
Wallonie

j

Thomas
& N

Business Developer
Wallonie

directie

Vigor brokers is opgericht om u te ondersteunen in uw groei, als verzekeringsmakelaar en als ondernemer. Het hecht team van zaakvoerders heeft een jarenlange ervaring in de verzekeringssector. Elk van hen bezig een unieke samenstelling van skills en competenties om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Xavier, Jo en Roberto weten op een creatieve en volwassen manier met elkaar samen te werken. Ze werken voor de makelaars en stellen alles in werking om bij te dragen aan uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Roberto Musardo

General management

Roberto Musardo startte zijn carrière op 20-jarige leeftijd in de financiële sector. Zijn passie voor het ondernemerschap zorgde dat hij voor zijn 30ste reeds 2 succesvolle verzekeringsmakelaars kantoren uit de grond wist te stampen. Roberto focust zich op de groei en transformatie van zijn werknemers. Hij weet sales, coaching en finance goed samen te brengen. Zijn aanpak is straight forward met een duidelijke visie. Op deze manier weet hij dynamiek te creëren.

g

Xavier Fortemps

Financial & administration management

Before starting consultancy, Xavier occupied different senior management functions. CEO of a Commercial Branch, Senior Director Transformation, Senior Director Procurement, Director Internal audit, internal control & Quality, ….Additionally, he has a master in procurement, innovation management, supply chain and politic sciences.

He is, further, certified in inbound marketing, project management, people management and IT security

g

Jo Janssens

Human capital management

Jo Janssens begon zijn professionele loopbaan in de financiële sector waar hij lange tijd op senior management level actief was, hoofdzakelijk in de domeinen van recruitment en sales. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in toonaangevende (internationale) commerciële organisaties. Het laatste decennium heeft Jo Janssens een stevige reputatie opgebouwd als performant change & interim manager, executive coach en business mentor. Daarnaast is hij een beklijvend spreker en inspirator/facilitator. Zowel in de professionele trainingswereld als daar buiten…

g